Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Stjernemarkering

Ved stjernemarkering forstås at man anser en opgave som “favorit”, ofte benyttet, super vigtig eller lignende.

En opgave kan stjernemarkeres på to måder:

• Ved visning af opgaven er der en stjerne efter opgavens titel. Klik på stjernen for at gøre den stjernemarkeret.
  • I opgavelister kan man vælge at få vist kolonnen “Stjernemarkering” (slå den til under “Tilpas listevisning”). Her kan man også blot klikke på stjerner.

Når en opgave er stjernemarkeret, prioriteres den altid over alt andet i opgavelisten. Det vil sige at hvis du har 5 opgaver der er stjernemarkerede, vil disse 5 opgaver altid blive vist allerøverst i opgavelisten, uanset hvad du ellers måtte have valgt af sortering i listen.

De fleste brugere bruger funktionen for at have hurtig og nem adgang til de opgaver de arbejder mest på.