Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Et system til effektivisering af din forretning

Tasks er en webapplikation (SaaS – software as a service) der gør det nemt og hurtigt for selvstændige og små virksomheder at holde styr på deres arbejdsopgaver/projekter, at registrere tid og at fakturere deres kunder.

Formålet er at give overblik i hverdagen, at minimere administrativ tid og at maksimere faktureringsgrundlaget. Og hver funktion i Tasks bidrager til dette:

  1. Opgavestyringen og rapporter giver overblik.
  2. Den elegante sammenhæng mellem opgaver, forbrugt tid og fakturaer samt integrationen til e-conomic medvirker til at den administrative tid nedbringes markant.
  3. Den timerbaserede timeregistrering sikrer at man aldrig igen kommer til at underfakturere.
Tasks blev oprindeligt skabt på baggrund af et behov for at skabe overblik, men blev med tiden udvidet til at bestå af det produkt du ser i dag.
 
Vi mener selv at Tasks er et værktøj der kan være med til at effektivisere de fleste forretninger der i forvejen ikke bruger et system til tidsregistrering. Og i nogle tilfælde kan Tasks være et bedre valg end den allerede valgte løsning til tidsregistrering netop fordi det er så elegant og enkelt at bruge. Der er praktisk taget ingen indlæringskurve. Og måske vigtigst af alt: du betaler ikke for en masse overflødige funktioner. Tasks har lige præcis de funktioner, der er nødvendige.
 
Vil du vide mere? Så læs om funktionerne i systemet, eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.
 
Vil du bare i gang med det samme? Fornuftigt! Bare klik her, så kan du være i gang om 5 minutter.