Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Timerfunktionen

For at registrere tid med timerfunktionen, skal du gå ind på den opgave du vil registrere tid på. I højre side ser du en knap hvor der står “Start timeregistrering”. Klik på den. Timeren går nu i gang, og det kan du se ved at der kommer en timer frem i højre side. Derudover vil opgaven fremgå af “Igangværende timeregistreringer” nederst i højre side (under den sekundære menu).

Når du har startet timeren, tæller den tiden der går indtil du stopper den igen. Når du vil stoppe, klikker du på stop-knappen (den er kun synlig hvis timeren er startet). Du vil nu blive ført til en side hvor du kan se start- og stoptidspunkt, og hvor du har mulighed for at vælge hvilken ydelse der blev udført. Hvis du arbejder med ydelser med forskellige timepriser er det selvfølgelig vigtigt at du vælger den rigtige.

Hvis du vil pausere en timer, eksempelvis hvis du holder pause, skal på toilettet, tager et opkald fra en anden kunde osv, kan du klikke på knappen “Pauser timeregistrering”. Timeren sættes nu på stand-by, indtil du genoptager den ved at klikke på “Genoptag timereg.”.

Hvis start-knappen ikke er tilgængelig

Hvis du ikke har en start-knap, kan det skyldes en af følgende årsager:

  • Opgavens status er “Lukket”.
  • Opgaven ligger i et projekt der er inaktivt.
  • Opgaven ligger i et projekt med et aktivt projektbudget, som er opbrugt.