Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Systemkrav

Tasks er webbaseret software som afvikles i en browser, og derfor er der ingen egentlige systemkrav. Vi supporterer alle de 4 gængse browsere: Chrome, Internet Explorer, Firefox og Safari. Visse ældre versioner kan have nogle problemer, så vi anbefaler følgende:

• Chrome og Firefox: nyeste version (disse browsere autoopdateres ved nye versioner)
  • Safari: version 5 eller højere
  • Internet Explorer: version 9 eller højere

Bemærk at vi generelt fraråder at bruge Internet Explorer, da denne browser rent teknisk slet ikke kan følge med de andre browsere. Du får en visuelt mere appetitlig oplevelse med en af de andre browsere. Vores tests viser desuden at Chrome er hurtigst til at afvikle funktionerne i Tasks.

Hvis du vil prøve en ny browser, har du her links til de respektive:

Skærmopløsning

Tasks fungerer absolut bedst hvis dit browservindue er mindst 1000 pixels bredt. Generelt vil vi sige at jo højere jo bedre, for i Tasks arbejder vi meget med lister med data, og jo mere plads du har i bredden, jo mere information kan vi vise.