online fakturering

Online fakturering

Søger du online fakturering? Så overvej Tasks, som er et moderne webbaseret forretningssystem til selvstændige og mindre virksomheder.

  • Elegant og brugervenlig fakturering

    Opret en faktura på under 1 minut. Opret selv fakturalinjerne eller lad dem blive oprettet automatisk på baggrund af timeregistreringer.

  • Download som PDF

    Download fakturaerne i et elegant layout med dine firmafarver og logo. Har du et kreditornummer kan du endda få fakturaen genereret med FI-indbetalingskort.

  • Og meget mere

    Opret rykkere, sæt betalingsbetingelser, angiv kontaktperson/attention, overfør fakturaer til e-conomic med et enkelt klik m.m.

Hvordan kommer jeg i gang?

Opret en gratis konto på Tasks, så får du automatisk fuld adgang til fakturafunktionerne. Du vil hurtigt opdage at fakturering ikke behøver være en administrativ byrde, men at det derimod kan være en fornøjelse.

Prøv det selv. Når du opretter din konto, får du 30 dages fuld og totalt uforpligtende adgang til Tasks Pro. Hvis du ikke selv vælger at fortsætte med Pro, bliver din konto bare nedgraderet til Tasks Free. Og det vil ikke have kostet dig en øre.

Opret min gratis Tasks konto

Du kan selvfølgelig også starte med at læse mere om funktionerne i Tasks.