gratis tidsregistrering

Gratis tidsregistrering

Søger du gratis tidsregistrering? Så overvej Tasks, som er et moderne webbaseret forretningssystem til selvstændige og mindre virksomheder.

  • Elegant og brugervenlig tidsregistrering

    Klik på en knap for at starte tidsregistrering. Registrer tid på flere kunder/projekter/opgaver samtidig. Pauser tidsregistreringer, opret kvikregistreringer, fortæl systemet hvilken ydelse og timesats der skal registreres sammen med tidsregistreringen.

  • Webbaseret tidsregistrering

    Tasks er webbaseret og afvikles derfor i en browser. Ergo skal du ikke installere programmer på din computer, og du har adgang til systemet uanset hvor i verden du befinder dig.

  • Effektiv tidsregistrering

    Med den timerbaserede tidsregistrering får du også et meget præcist billede af hvor meget tid du bruger på arbejdsopgaver. Det sikrer også at du aldrig kommer til at underfakturere dine kunder.

Er det virkelig gratis?

Ja, til dig der søger en gratis løsning kan vi tilbyde Tasks Free, som er 100% gratis. Du er dog begrænset til at have ét aktivt projekt ad gangen, og du kan heller ikke oprette ekstra brugere. Men du får altså gratis tidsregistrering.

Hvis du vil have det fulde udbytte ud af systemet, kan du altid vælge at opgradere til Tasks Pro, som er ubegrænset i alle henseender.

Men tag ikke vores ord for det. Prøv det selv. Opret en gratis Tasks-konto nu, så får du 30 dages fuld og totalt uforpligtende adgang til Tasks Pro:

Opret min gratis Tasks konto

Du kan selvfølgelig også starte med at læse mere om funktionerne i Tasks.