Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Vi lever stadig

6. januar 2011

Den vågne læser har forlængst opdaget at det har været uendeligt småt med opdateringerne i et godt stykke tid. Faktisk så længe at dette beroligende “bare-rolig-vi-lever-stadig”-indlæg er berettiget.

Men bare rolig. Vi lever stadig.

Som man måske eller måske ikke ved, drives Tasks af et mindre foretagende, hvor Tasks i sig selv ikke er det eneste aktiv i forretningen. Der produceres også webløsninger på livet løs. Derfor er det nogle gange lidt op og ned med opdateringerne. Vi er pt midt i en periode hvor der er fuld gang i den, og derfor har der ikke været rullet opdateringer ud siden september, hvilket selvfølgelig er beklageligt. Men hvis det er nogen trøst, er der masser af nyheder på tegnebrættet. Jeg vil gerne løfte sløret lidt for nogle af de ting der gerne skal se dagens lys i 2011:

  • Revideret abonnementmodel. Også selvom den blev revideret sidste år, for man bliver hele tiden klogere. Uden at sige alt for meget, overvejes det meget alvorligt at droppe onlinebetalingen og opdelingen af de forskellige typer (basic, small osv), og i stedet have ét produkt der giver adgang til det hele, til en fast månedlig pris per bruger – og med betaling via faktura med FI-indbetalingskort.
  • Revidering af kunde-modellen i systemet. Der mangler bl.a. mulighed for at oprette flere kontaktpersoner og give disse adgang til at logge ind.
  • Revidering af faktureringen. Denne del er faktisk næsten færdig, men mangler den afsluttende finpudsning. Den nye fakturering vil indeholde mulighed for at generere fakturaer med FI-indbetalingskort (ja, endelig!) og medfører desuden et par andre nifty ændringer – bl.a. bedre customisering af farveskema og lign.
  • Generelt er der det seneste års tid opstået flere uhensigtsmæssigheder efterhånden som brugsmønstre viser sig, og derfor overvejes også et komplet redesign af hele brugergrænsefladen.

Så du kan trygt forvente at der også kommer til at ske ting og sager i år, ligesom sidste og forrige år.

Og husk nu: kun en tåbe bruger ikke tidsregistrering! :)