Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Systemopdatering, 29. maj

29. maj 2009

Tasks er lige blevet bedre – igen. Her til aften (fredag) blev der lagt en ny opdateringspakke på, som medfører et par forbedringer og ny funktionalitet.

Ny rapport

Der er oprettet en ny rapporttype der hedder “Ugeseddel”. Den minder lidt om rapporten til fakturerbar tid i indeværende uge, blot viser denne nye rapport den faktisk forbrugte tid per opgave per ugedag. Endvidere kan man bladre frem og tilbage mellem uger. Har man tilkoblet brugermodulet, får man en ekstra version af samme rapport som hedder “Ugeseddel – alle brugere”. Denne viser samme data, blot fordelt på hver bruger.

I begge versioner af rapporten vil man kunne klikke sig videre til detaljevisning for en enkelt dag.

Med den nye rapport, har almindelige brugere dermed også opnået adgang til fanebladet Rapporter, blot er det kun denne rapport der er tilgængelig. Det er fortsat kun superbrugeren der har adgang til de øvrige rapporter.

Nemmere ændring af opgavestatus

Man kan nu ændre en opgaves status direkte fra opgavevisningen, i stedet for først at skulle vælge at redigere opgaven. Bare klik på “Skift status” ud for statusangivelsen i opgavevisningen.

Opgavelisten husker din filtrering

Hvis du filtrerer opgavelisten, fx ved kun at vælge “nye” opgaver), går ind på en opgave og derefter klikker på “Tilbage til opgaver”, vil du nu vende tilbage til den samme filtrerede liste du kom fra, i stedet for at filtreringen nulstilles. Bemærk dog at filtreringen fortsat nulstilles ved klik på selve fanebladet Opgaver.

Næste gang..

Hvilke ting der indgår i en given opdatering er sjældent fastlagt før få dage før den frigives, da opdateringpakkernes indhold i høj grad afhænger af brugernes feedback. I denne pakke er der eksempelvis udelukkende tale om forespørgsler fra brugere. Derfor melder vi sædvanligvis heller ikke ud om opdateringer på forhånd (der er enkelte undtagelser). En opdatering frigives ganske enkelt når der er 3-4-5 funktionelle forbedringer som er blevet testet igennem. Vi går ind for det mantra der hedder “release early, release often” i stedet for at samle 20-30 ting sammen og frigive dem alle på én gang. Med hyppige, små opdateringer har vi langt bedre mulighed for hurtigere at give brugerne dét de efterspørger. Og så føler brugerne også at de kan følge med.

Når det så er sagt, så skal det dog også siges at der længe har været ønske om at kunne vedhæfte filer til opgavekommentarer, og det håber vi at kunne levere næste gang. Det vil især tiltale jer der arbejder med design, illustration, tekstforfatning m.v.

Udover dét, er man som altid velkommen til at komme med forslag til nye funktioner og tiltag. Fang os på support@tasks.dk eller læg en kommentar her på bloggen.