Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Systemopdatering, 28. juli – nyt klippekortsmodul

28. juli 2009

Tasks er blevet opdateret her til aften med en række småændringer samt et helt nyt tillægsmodul.

Heraf er de fleste småting som de fleste brugere næppe vil bemærke – der er altså ikke tale om de helt store iøjnefaldende tiltag, men snarere rettelser af teknisk karakter som ikke har nogen betydning for den daglige brug af systemet. Den eneste umiddelbart synlige ændring er at der nu er kommet kundenavn med på rapporten “Ugeseddel – alle brugere”.

Derimod vil jeg gerne rette opmærksomheden mod et nyt modul:

Klippekortsmodul

Klippekortsmodulet er udviklet til dig der tilbyder ydelser via klippekort til dine kunder. Det kan være IT-support, bogføring, tekstforfatning, SEO og lignende. Klippekortsmodellen er typisk at kunden køber et klippekort á x antal klip, typisk med en rabat som giver ham en lavere timepris end hvis man skulle afregne til normal timepris. Dette blander vi os ikke i, men modulet tilføjer nye funktioner i systemet som understøtter denne måde at afregne og arbejde på:

  • Man kan oprette klippekort til kunder (bestående af x antal klip og kan konfigureres til at skulle klippe per påbegyndte halve eller hele time).
  • Ved timeregistrering kan man vælge at lade det tælle som klip i et klippekort. Antallet af klip beregnes automatisk.
  • Oversigt over klippekort og hvert enkelt klip (dato, antal klip, kommentar og tilknytning til opgaver og timeregistreringer).
  • Indbygget rapportering overfor kunden, idét kunden også får adgang til oversigt over klippekort og klip hvis man har givet kunden adgang til at logge ind.

Vi håber det bliver vel modtaget. Prisen for modulet er 39 kr. per måned og det kan tilkobles ligesom de andre moduler.

NB: Det var en henvendelse fra en bruger af Tasks der skabte idéen til dette modul. Så vi gentager gerne et af vores mantraer: Brugerfeedback er den vigtigste kilde til den fortsatte udvikling af Tasks :-)