Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Systemopdatering, 15. november – projektbudgetter

15. november 2009

Der er her til aften blevet lagt en opdatering af systemet online. Denne opdatering medfører en ny funktion til projektstyringen, nemlig budgetter.

Projektbudgetter er en simpel måde at angive et budget for et givet projekt. Budgettet angives i antal (fakturerbare) timer, og er et udtryk for det maksimale antal timer der må registreres på projektet på tværs af alle brugere og opgaver i projektet. Overskrides budgettet, sendes der en email til superbrugeren, og der lukkes af for yderligere registrering på projektet. Herefter er det kun superbruger der kan gå ind og forhøje budgettet, hvis der er behov for yderligere registrering.

Det er også kun superbruger der har adgang til funktionen. Almindelige brugere og kunder kan ikke se eller redigere budget-oplysninger.

Du finder den nye funktion under “Projektbudget” i undermenuen når du befinder dig i visningsmodus for et projekt. Derudover er der visuelle elementer til indikering af budgetter i hhv. projektlisten samt ved visning af et projekt.

God fornøjelse – og som altid modtager vi gerne kommentarer og feedback.