Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Pas på din tid

1. december 2009

Under denne overskrift skriver Thomas Rosenstand i dag som gæsteblogger på Lars Bachmanns blog om hvor vigtigt det er at man har et system til at holde styr på den tid man bruger på arbejdsopgaver og kunder.

Thomas er helt spot on når han bl.a. skriver:

“Lad mig give dig et eksempel fra den virkelige verden: Da vi i Concept Interest for snart seks år siden udskiftede vores timestyringssystem til et nyt, der virkelig passede til vores forretning, øgede vi den udfakturerede tid med en tocifret procentsats. Det viste sig, at vi på næsten hver opgave arbejdede gratis i op til mange timer. Jeg behøver næppe udpensle, hvad det betød for indtjeningen i et firma med dengang syv medarbejdere?”

Det er lige præcis dét der er en del af vores filosofi. Det er vores påstand at langt de fleste (hvis ikke alle) der ikke bruger et system til timeregistrering fakturerer alt for lidt. Og det er virkelig en negativ faktor som spreder sig som ringe i vandet. For hvis du ikke ved præcist hvor meget tid du bruger, risikerer du at estimere fremtidige opgaver forkert, og i sidste ende at fakturere for lidt.. gang på gang på gang.

Thomas’ kraftige anbefaling om at bruge et system til registrering af tid er derfor lige vand på vores mølle.

Du kan læse hele Thomas’ indlæg her.