Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Nye kunderapporter og ny side til ændringshistorik

13. januar 2010

I går blev der gjort en ny funktion tilgængelig: kunderapporter.

Ved visning af en kunde er der nu et nyt punkt i undermenuen der hedder ‘Rapporter’. Men vi har jo allerede et faneblad der hedder ‘Rapporter’? Ja, og dét er uændret. Grunden til at vi har lavet en ny rapportfunktion under kunder er dels et forsøg på at skabe et naturligt flow og gruppering – dels er den eksisterende rapportfunktion med tiden blevet en kende ufleksibel. Det er noget vi forsøger at rette op på.

Men tilbage til de nye rapporter. Der er to typer, og vi kalder dem hhv. ‘Tidsforbrug’ og ‘Økonomi – ufaktureret’. Førstnævnte viser alle timeregistreringer på kundens projekter for den valgte periode. Sidstnævnte giver overblik over al ufaktureret forbrug på kundens projekter for den valgte periode. Så hvis du hidtil har skabt overblik ved at oprette en faktura til kunden, alene for at se ufaktureret forbrug, vil du elske denne rapport.

Til sidst er der lige en enkelt ting mere du bør vide. Der er blevet oprettet en ny side til ændringshistorik, som der er linket til både her på bloggen samt fra selve applikationen (i sidefoden). Dén side vil fremover indeholde alle ændringer, store som små. Det er nemlig ikke altid at vi fortæller om de helt små ændringer, eller også samler vi dem sammen og beskriver dem først lang tid efter de er blevet lagt på. Fra nu af vil man altid kunne se dem med det samme.