Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Ny abonnementstruktur og prismodel

5. januar 2010

Da vi åbnede Tasks i april 2009, var en af de store udfordringer at fastsætte en pris. Der lå egentlig ikke voldsomt megen videnskab bag – det handlede blot om at finde en pris som ydede produktet retfærdighed, og som stadig var til at betale.

Vi mener for så vidt stadig at Tasks er alle pengene værd, når man ser på de mange fordele man får (sparet tid, øget faktureringsgrad m.v.), men vi må samtidig erkende at der kan være langt fra teori til praksis. For den lille selvstændige handler det mere om hvad det koster – ikke hvad man får ud af det i den sidste ende. De virksomheder der dog har taget springet, bliver hurtigt overbevist. Stort set alle betalende brugere bliver ved med at bruge systemet, måned efter måned. Produktet er der altså intet i vejen med. Det er prisen den er gal med.

Derfor er det nu tid til den første revidering af modellen bag Tasks.

Ny abonnementstruktur

Den første ændring er at vi indfører 4 forskellige abonnementer, som vi kalder henholdsvis Basic, Small, Medium og Large. Samtidig udgår begrebet tillægsmoduler helt. Integrationen til e-conomic vil fremover være tilgængelig i Small eller bedre og det samme gælder klippekortsmodulet. Mht. brugermodulet, er der blevet lagt lidt mere om. Med Small vil man nu kunne oprette 3 brugere i alt (dvs. 2 udover superbrugeren), med Medium er antallet 5 i alt og med Large er det 10 i alt.

Ved at fjerne muligheden for at koble moduler til og fra, fjerner vi også lidt af fleksibiliteten – det er vi fuldt ud klar over. Vi mener dog at den nye struktur er nemmere at overskue, og det er heller ikke et tilfælde at vi læner os op ad en model der er meget udbredt blandt udenlandske services. Den har simpelthen bare vist sig mere effektiv for både brugere og udbydere.

Nye priser

Målet med den nye prismodel er at give flere selvstændige mod på at bruge produktet, hvorfor prisen på Basic er sat så meget ned, at vi mener alle kan være med. Til gengæld stiger prisen, jo flere brugere og funktioner man har behov for. De nye priser ser således ud:

Basic – 99 kr/md
1 bruger.

Small – 199 kr/md
3 brugere, e-conomic integration og klippekort.

Medium – 299 kr/md
5 brugere, e-conomic integration og klippekort.

Large – 399 kr/md
10 brugere, e-conomic integration og klippekort.

Fælles for alle er at der fortsat ingen begrænsninger er i antal kunder, projekter, opgaver, timeregistreringer, fakturaer osv. Og der er stadig gratis email support, SSL-sikkerhed, backup m.v.

Vi har selvfølgelig også taget hensyn til hvad den nye model betyder for nuværende kunder, og der er kun ganske få som fremover vil få en højere månedspris i forhold til de moduler og brugere de har tilknyttet lige nu. Resten vil få en lavere månedspris.

Hvad betyder dette for dig?

Du skal intet foretage dig i forbindelse med denne ændring. Alle nuværende abonnementer vil automatisk blive omdannet til det tilsvarende nye abonnement. Det vil eksempelvis sige at hvis du i dag bruger Tasks uden nogle ekstra moduler, vil dit abonnement blive til Basic. Hvis du bruger klippekortsmodulet, vil dit abonnement blive Small. Hvis du bruger brugermodulet og har mere end 3 brugere, vil dit abonnement blive til Medium eller Large, afhængigt af antallet af brugere.

For alle nuværende abonnementer gælder det at de nye priser naturligvis først vil træde i kraft ved næste køb/forlængelse.

Opgradering

Hvis dit abonnement bliver til et Basic, men pludselig gerne vil opgradere til Small (eller bedre), vil det også være muligt. Hidtil har det ikke været aktuelt med en opgraderingsfunktion, da der kun har været ét basisabonnement, men det er jo slut nu. Derfor er hele “Min konto” i selve applikationen blevet revideret. Således vil man fremover kunne købe nyt abonnement, forlænge nuværende abonnement, eller opgradere sit abonnement.

Hvornår træder disse ændringer i kraft?

Det er planen at ændringerne træder i kraft i forbindelse med en systemopdatering i den forestående weekend, dvs. den 9.-10. januar. Hvis du er aktiv bruger, vil du modtage en email når dit abonnement er blevet opdateret til den nye model.