Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Hip Hurra, det er vores fødselsdag

1. april 2010

tasks-banner

Nej, det er ingen aprilsnar, datoen til trods! I dag den 1. april er det nemlig et år siden Tasks blev launchet og åbnet for offentligheden.

Det er gået ret hurtigt, hvis vi selv skal sige det, og når man ser på alle de mange, mange, mange nye funktioner og tiltag der er blevet lavet siden den allerførste version fatter man næsten ikke at det virkelig kun er et enkelt år. Den udvikling produktet har set på dén tid kunne sagtens have taget adskillige år. Men det er nu ikke dét det skal handle om i dag.

Sådan en fødselsdag burde vel nok fejres med manér – konkurrencer, påskeæg og alt muligt. Men taget i betragtning at fødselsdagen falder på en helligdag og derved nok ikke tiltrækker sig den helt store opmærksomhed, må det blive en anden gang.

Men.. påskeharen har alligevel været forbi. “By popular demand” som man siger, så er det endelig blevet besluttet at igangsætte udviklingen af et full-blown API til Tasks. Der er flere og flere der efterspørger det, og det har også stået højt på ønskesedlen i lang tid. Så udviklere: glæd jer!
Der vil komme et indlæg indenfor nær fremtid med flere informationer om dette.

Indtil da – tillykke til os! :-)