Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Helt ny brugergrænseflade under udvikling

18. marts 2011

Ja, den er god nok! Tasks får en helt ny brugergrænseflade med nyt design og nye muligheder.

Bare rolig, vi piller ikke ved filosofien vi altid har lænet os op ad: at Tasks skal være nemt, hurtigt og simpelt at bruge. Vi redesigner ikke selve produktet, men snarere indpakningen.

Den nuværende brugergrænseflade har snart 2 år på bagen, og 2 år er rigtig længe i en så omskiftelig verden som webverdenen. Der er sket meget nyt, rent teknisk, som vi gerne vil udnytte.

Gennem disse 2 år har vi endvidere indsamlet et væld af tilbagemeldinger om hvad der fungerer godt og hvad der fungerer knapt så godt. Af de ting der fungerer knapt så godt, er der en del issues som er uhensigtsmæssige at løse i den nuværende brugergrænseflade.

Samtidig har vi en lang liste med features og forbedringer vi gerne vil tage hul på. Så alt i alt er tiden altså inde.

Udviklingen er i gang, og vi vil løbende poste updates og screenshots af den nye version på Facebook og Twitter. Vi vil med al sandsynlighed ikke bruge bloggen her til dette formål – så hvis du vil følge med, skal du altså “like”/”synes om” Tasks på Facebook eller følge os på Twitter:

Følg os på Facebook

Følg os på Twitter

PS: det er endnu alt for tidligt at sige noget om hvornår den nye version er klar, men vi vil selvfølgelig annoncere det vidt og bredt når vi nærmer os.