Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Flytningen er overstået + ny brugergrænseflade online

13. maj 2009

I skrivende stund er klokken lidt i 4, natten til onsdag, og flytningen af Tasks er endeligt afsluttet. Der er stadig et antal navneservere rundt omkring i det danske net som ikke har opfanget flytningen, men de burde nå at blive opdateret til onsdag morgen. For en sikkerheds skyld er applikationen på den gamle server taget ned og er altså ikke tilgængelig. Hvis du mod forventning stadig ikke kan få kontakt med den nye server onsdag morgen/formiddag, kan du som nødløsning sætte en entry op i din hosts-fil som peger på IP adressen xx.xxx.xx.xx for adressen app.tasks.dk.

Selve flytningen foregik smertefrit, så det vil jeg ikke knytte flere kommentarer til.

Til gengæld er det vigtigt at nævne at det nye design af applikationen, som har været undervejs i små 2 uger, nu er en realitet. De brugere som har vænnet sig til det gamle, kommer nok lige til at skulle sunde sig lidt ovenpå omvæltningen, men det burde ikke tage mere end en enkelt rundtur eller to før man får følingen med det nye. Herefter kan man så nyde alle de nye fordele som elasticitet, et roligt design, sortérbare og filtrérbare lister, mere funktionelle overblikssider og generelt en bedre og hurtigere oplevelse af systemet.

I forbindelse med denne forholdsvis store opdatering, kan der naturligvis indtræffe små fejl, selvom systemet er blevet testet grundigt på alle leder og kanter. Oplever du en fejl, skal du derfor ikke tøve med at sende os en mail.