Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Flere nyheder i Tasks

8. maj 2009

Når vi præsenterer den nye brugergrænseflade, vil der også være et par funktionelle nyheder. Jeg vil kort gennemgå disse.

Startsiden

Startsiden har fået en lille overhaling, og indeholder nu 2 diagrammer der skaber hurtigt overblik over din fakturerbare tid. Det ene kender vi – dét der viser de seneste 7 dage. Det nye viser til gengæld opsummeret tid for de seneste 4 uger. Her ses et eksempel:

charts

Derudover er der kommet en ny opgaveliste på startsiden, for hurtig adgang til de 10 opgaver, man senest har arbejdet på.

Bladrebare- og filtrérbare lister

Dette er et tiltag som jeg er sikker på mange bliver glade for. Opgavelister kan nu sættes op til at vise et bestemt antal ad gangen, og dermed kan man også bladre i listen. Ligeledes er der en ny filtreringsfunktion som stort set fungerer som den gamle, men udover at filtrere på status, kan man nu også filtrere på prioritet.

Ved listevisning af timeregistreringer, kan man filtrere på tidspunkt samt faktura-status.

Rapporter

Dette er en fuldstændig ny feature. Vi starter med at gøre 5 rapporttyper tilgængelige, men på sigt vil der blive tilføjet flere, efterhånden som behovet melder sig. I første omgang er der som sagt 5 rapporter, der viser opsummeret fakturerbar tid – det er ekstremt nyttigt hvis man vil danne sig et overblik over hvor meget man har/kan fakturere for en given periode.

rapporter

Diverse småændringer

Udover de markante nye forbedringer, er der sket må ændringer hist og pist, bl.a. måden hvorpå visse data præsenteres. Derudover er der blevet plads til at inkludere et par konkrete forslag fra brugere. Så det kan bestemt betale sig at sige til, hvis man har idéer.