Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Emails fra Tasks har fået en overhaling

18. maj 2009

Det blev for ganske nylig meddelt at de mails, som Tasks sender (fx notifikationer om kommentarer på opgaver), ikke bliver vist lige godt i alle email klienter. Især det faktum at mailen indeholdt et logo var problematisk. Vi har naturligvis haft testet disse mails i gængse klienter, men det er et uoverskueligt, endsige umuligt arbejde at sikre sig at alle klienter håndterer mails på samme måde.

Det har vi nu taget konsekvensen af, og fra og med nu vil mails fra Tasks derfor ikke længere indeholde logo eller andre billeder. I samme omgang har vi opdateret selve udseendet af HTML-versionerne af disse mails, så de svarer til den nye designlinie. Samtidig har vi valgt at lade “Tasks” stå som afsender af alle mails, hvor det førhen var superbrugerens navn. Dette muliggør bl.a. at man kan sætte et filter op i sin mail klient som kigger på afsender, og eksempelvis flytter Tasks-relaterede mails til sin egen mappe.

I øvrigt fungerer det sådan at hver mail der sendes, indeholder både en HTML- og en tekstversion af samme indhold. Hensigten er at de email klienter der accepterer HTML-mails, viser HTML-versionen, mens de andre viser tekstversionen. Dette er dog noget som den enkelte mail klient selv håndterer, så det er ude af vores hænder. Hvis du oplever problemer med at mails bliver vist forkert eller uhensigtsmæssigt, hører vi derfor meget gerne fra dig.