Prøv Tasks Pro gratis i 30 dage. Intet betalingskort nødvendigt, ingen forpligtelser.

Arbejder du med deadlines og budgetter?

18. august 2009

Vi planlægger at tilføje funktionalitet i Tasks til at understøtte deadlines og budgetter i forhold til opgaver og projekter. Det vil vi gerne høre din mening om.

Deadlines

Helt konkret vil vi gøre det muligt at sætte en deadline på en opgave. Hvis opgaven ikke er blevet afsluttet når denne dato passeres, vil der blive sendt en notifikation via email. En bruger har også foreslået at man kan sætte en valgfri reminder-dato inden deadline (fx 2 dage før deadline), hvor der også skydes en notifikation afsted.

Hvis du har input til en mulig model for deadlines, så lad os høre.

Budgetter

For budgetters vedkommende er der indtil videre foreslået følgende:

  • At kunne fastsætte et maksimalt antal timer der må registreres i det enkelte projekt.
  • Samme som ovenstående, bare i kr. – forudsat at man arbejder i DKK naturligvis. Det vil altså sige timeregistreringer omsat til kr.

Hvad der så skal ske hvis budgettet overskrides, er der til gengæld ikke kommet nogle bud på. Det er klart at der også her skal sendes en notifikation per email, men hvad der ellers skal ske, er der en del tvivl om. Vi kan selvfølgelig godt skære igennem og bare bestemme at hvis budgettet overskrides, kan man ikke lave flere timeregistreringer – men det er måske lige groft nok?

Så hvis du har input til dette, er du også velkommen til at give dit besyv med.

Deadlines og budgetter bliver enten en del af grundfunktionaliteten eller et gratis tillægsmodul – så det kommer altså ikke til at koste noget. Alt afhængig af feedback, regner vi med at det kan blive en realitet ultimo september.